U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Altenhof in Borne. Hieronder vindt u alle informatie over inschrijven bij onze tandartspraktijk, uw afspraak bij de tandarts annuleren, pijnklachten melden, pijnklachten buiten openingstijden en spoedgevallen.

Inschrijven bij Tandartspraktijk Altenhof

Om u in te schrijven bij onze tandartspraktijk kunt u ons bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 074 2 66 9999.

Wijzigingen doorgeven

U wilt uw afspraak verzetten of uw gegevens die bij ons bekend zijn wijzigen?  U kunt ons op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur bereiken op telefoonnummer 074 2 66 9999.

Annuleren afspraak

Kunt u niet op het afgesproken tijdstip komen, meld ons dit dan zo spoedig mogelijk zodat we de afspraak kunnen verplaatsen. Bij niet verschijnen op de afspraak zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt om de kosten daarvan aan u door te berekenen.

Pijnklachten buiten openingstijden

Voor pijnklachten buiten openingstijden wordt u via ons telefoonnummer (074 2 66 9999) automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende tandarts.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u ons altijd bellen. Buiten de openingstijden wordt u automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende tandarts. Bij twijfel altijd bellen!

Uw privacy

Patiënteninformatie wordt nooit aan derden verstrekt zonder overleg met de tandarts en alleen met medeweten van de patiënt. Voor de overdracht van het patiëntendossier aan een collega-tandarts is uitdrukkelijke toestemming vereist van de patiënt.