Inschrijven bij Tandartspraktijk Altenhof/Citident

Tandartspraktijk Altenhof is verhuist en heet Citident! Uiteraard bent u welkom op ons nieuwe adres aan de Azelosestraat 25 in Borne.

Om u in te schrijven bij onze tandartspraktijk kunt u ons bellen. Wij zijn bereikbaar op Maandag t/m Vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. Op Dinsdag en Donderdag tevens van 13.00 uur tot 16.00 uur. Ons telefoonnummer is 074-2669999.

U kunt ook contact opnemen met ons voor :

  • Het doorgeven van wijzigingen
  • Het Annuleren van een afspraak
  • Pijnklachten
  • Spoedgevallen

Annuleren afspraak

Kunt u niet op het afgesproken tijdstip komen, meld ons dit dan zo spoedig mogelijk zodat we de afspraak kunnen verplaatsen. Bij niet verschijnen op de afspraak die zonder geldige reden binnen 24 uur voor aanvang wordt afgezegd, zijn wij genoodzaakt om de kosten daarvan aan u door te berekenen.

Pijnklachten en Spoedgevallen buiten openingstijden

Voor pijnklachten en spoedgevallen buiten openingstijden wordt u via antwoordapparaat geïnformeerd over de dienstdoende tandarts.Bij twijfel altijd bellen!

Uw privacy

Patiënteninformatie wordt nooit aan derden verstrekt zonder overleg met de tandarts en alleen met medeweten van de patiënt. Voor de overdracht van het patiëntendossier aan een collega-tandarts is uitdrukkelijke toestemming vereist van de patiënt.